ommigJeg hedder AnneMette og er bosiddende på en landejendom lidt udenfor Århus. Til daglig er jeg selvstændig erhvervsdrivende og alt min fritid er så gået i hundene. Foruden at være vokset op med hunde, at have arbejdet på internat og at være uddannet hundetræner, har jeg også gennem en del år været aktiv jæger og hundefører.

Jeg afholder foredrag og kurser, skriver artikler, tager billeder til bøger og artikler og underviser desuden både privat samt i foreningsregi.

På min matrikel har jeg kaningård, dueslag samt egnede arealer til rådighed, foruden et undervisningslokale med plads til 10-15 personer.

Gennem årene har jeg været aktiv i diverse specialklubber samt i forskellige foreninger og har taget turen til det store udland for at søge inspiration fra andre trænere og hundeførere.

For spørgsmål eller booking kan jeg kontaktes via mail yderup (at) gmail.com eller tlf. +4521704332