Hvad er rallycamp?
Rallycamp en en ide som startede for efterhånden en del år siden. Da rally kom til Danmark besluttede vi at mødes i en weekend for at lære mere om denne nye sport, at udveksle træningsidéer og for at opbygge et netværk indenfor sporten. Den første camp blev spontant afholdt uden de store overvejelser om planlægning, afholdelse, forløb osv. Der var ikke planlagt mere end den ene camp, men pga. den overvældende succes og en kæmpe interesse fra deltagerne, besluttede vi at afholde det igen året efter. Efter hvert eneste år har tilbagemeldingerne været positive og ønsket om gentagelse bliver ved med at eksistere. Så derfor kører vi nu Rallycamp år efter år – omend meget har ændret sig.

I dag handler campen ikke ret meget om rally, men mere om hundetræning generelt. Vi har afholdt kurser i alverdens hunderelaterede emner på rallycamp og har haft besøg af alt fra hunde-kiropraktorer, dyrlæger, dogdancere, klikkertrænere o.m.fl.

Vi prøver at bibeholde en snert af rally, eller rettere, den træning som uddanner hunden til ikke kun at følge en rutine i ringen, men at være menneskets ledsager Og den træning kan så være alt fra samarbejdsøvelser til kropskontrol, fra lydighed til jagt, alt hvad der er interesse for og som vi mener giver mening for deltagerne – og for os. Vi vil fortsætte med at “tænke ud af boksen” og tilbyde anderledes og inspirerede træning og foredrag, men bibeholder navnet RallyCamp selvom det i dag kan virke en smule misvisende.

Hvem kan deltage?
Alle, uanset tilhørsforhold kan deltage. Der er 30 pladser og da Rallycamp ikke arrangeres klubregi kan vi kun opfordre alle med lysten hertil, til at tilmelde sig og møde nye hundevenner på tværs af landsdel, klub og racer.
Eneste begrænsning vi har, er en aldersbegrænsning. Vi kan desværre ikke tilbyde en plads til deltagere under 18 år.

Hvordan foregår det?
Vi har hidtil og foretrækker at beholde det på denne måde, lejet os ind på Dch Risskovs arealer som er beliggende ved engsøen i Risskov.
Her har vi store, flotte arealer og områder til rådighed, et fuldt udstyret klubhus samt køkken og ikke mindst toiletforhold. Vi kan desværre ikke tilbyde badefaciliteter, men har overlevet indtil videre.

Da p-pladsen er offentlig tilgængelig kan vi ikke tillade autocampere eller campingvogne. Til gengæld medbringer alle deltagere telte som vi slår op på pladsen og overnatter i.
Har du ikke dit eget telt er det ofte muligt at låne en plads ved en anden deltager. Hundene opholder sig selvfølgelig sammen med jer hele weekenden.

Krav til deltagere?
Vi stiller de krav at du har lyst til at tilbringe en weekend i samvær med de andre deltagere. At du har lyst til at opholde dig på campen hele weekenden, inkl. overnatte, og at du aktivt deltager i de aktiviteter der udbydes denne weekend samt tager del i det sociale som spiller en stor rolle på campen.

Du behøver ikke at kende til rally eller at træne det, men lysten til at lære og til at afprøve, også anderledes træningsformer, skal være tilstede.

Praktiske oplysninger:
Rallycamp afholdes altid den sidste weekend i juli, på adressen DcH Risskov, Viengevej 7, 8240 Risskov.
Alle, uanset tilhørsforhold, kan deltage på Rallycamp. Dog skal deltagere være fyldt 18 år.

Listehunde kan deltage, men skal føres i snor og have mundkurv på jf. dansk lovgivning.

Regler:
Vi har meget få regler. Dem der er, er dog ufravigelige. Og det betyder bla. at du ved deltagelse accepterer at tjekke ind rettidigt, at opholde dig og overnatte på pladsen, at deltage aktivt i arrangementerne i løbet af weekenden, at deltage i oprydningen både løbende og også inden vi forlader pladsen om søndag og sidst men ikke mindst, at deltage med åbent sind og godt humør så alle får den bedst mulige weekend 🙂

Hvis du er interesseret i at deltage i RallyCamp, så find os på Facebook. Hvert år opretter vi en begivenhed hvor instruktører m.m. annonceres. Begivenheden oprettes efter årstal “RallyCamp 2016″, RallyCamp 2017” osv.

Tilmeldinger sker via NemTilmeld på linket: https://yderup.nemtilmeld.dk/ – vi åbner som regel for tilmeldinger omkring 1. februar.