Jeg underviser altid kun mindre hold hvor der er tid og plads til fokus på den enkelte hund og fører. Derudover opretter og
afholder jeg kun hold jeg selv har personlig interesse i, brænder for og har erfaring med. Det er min måde at sikre dig kvalitetsundervisning og ikke blot “stoppe penge i lommen”. Mine hundeføreres feedback og ønsker er inspirerende og jeg prøver så vidt muligt at oprette og afholde kurser samt dage som gør en forskel for den enkelte. Du vil på denne side finde hvad der pt. er arrangeret, men har du ønsker, så kontakt mig og forhør om muligheden for oprettelse af et hold eller en dag med fokus på emnet.
På min matrikel har jeg foruden teorilokale også et indhegnet areal, samt mark/engareal til rådighed, ligesom jeg har dueslag og en mindre kaningård (kaniner kun i sommerperioden). Herudover har jeg arealer af varieret terræn i umiddelbar nærhed, hvor jeg efter aftale med ejerne af disse må træne og undervise.

Kurser forår 2017:

Jagthundetræning (retrievere): Fuldt booket

Spanieltræning: Fuldt booket

Forstyrrelseskursus: Køres gennem DcH Risskov (se Nemtilmeld for tilmelding)


For dig der ønsker et hundekursus med start- og stopdato, har jeg genoptaget min undervisning i DcH Risskov – her kører jeg korte, intensive spotkurser der er åbne for alle uanset medlemsskab af DcH eller ej. Bemærk; dette er ikke jagthundekurser, men primært lydighed, rally og emnespecifikke kurser.
Aktuelle kurser og arrangementer der er åbne for tilmelding gennem DcH kan ses her: NemTilmeld 

Herudover tilbydes der enetimer i begrænset omfang. Enetimerne vil som udgangspunkt foregå på min matrikel eller i umiddelbar nærhed.
Kontakt mig såfremt du har interesse eller behov for dette.

Allerede afholdte kurser 2016:
Kontakt
Lineføring/fri ved fodspotkursus
Introduktion til platform (lydighed)
Platform (stationære øvelser, apportering, fremadsendelse, stabilitet m.m.)
Rallyspot
Distraktioner og forstyrrelser (flere hold afholdt)
Introduktion til platform (F.T. Klubben)
Platformstræning – F.T. Spaniels

Planlagte kurser, men endnu ikke åbnet for tilmelding er:
Platformskursus jagthunde (udvidet)
Belønninger – brugen og definition
Planlæg din træning m.m.

Kontakt mig evt. såfremt du har ønske om undervisning eller kursus/foredrag.